Son Bölüm






Deli Divane 39. Bölüm Full Tek Parça izle 03-09-2016


Deli Divane son bölüm Sosyal Medyada azami aranan türk dizileri arasında gelmesi dolayısıyla deli Divane televizyon dizisini takipçilerimiz için bir hayli sorguladık. çılgın Divane 39. bölümü ile 03-09-2016 te izleyicisini ekran önüne kitleyecek her zaman böyle olur. Google\`de genellikle sorgulanan araştırmalar bu şekilde olur deli Divane 39. bölüm parasız deli Divane de yeni bölüm epeyce ilginç gelişmeler olacak


yeni bölüm ilk fragmanı yoğun şekilde heyecanlı gözüküyor. çılgın Divane geçtiğimiz hafta ki bölümüyle yoğun şekilde ses getirdi. Seyircisi devamlı artan sıra çılgın Divane 39. bölüm 03-09-2016 akşamı bütün sevenlerine doyumsuz anlar yaşatacak Sizde seyrettikten sonra bu bölümle ilgili yorumda bulunabilirsiniz.

çılgın Divane 39. Bölüm Full Tek Parça izle 03-09-2016,deli Divane 39. Bölüm Takılmadan izle,Deli Divane 39. Bölüm Full Tek Parça seyret,Deli Divane son bolum izle,Deli Divane 39. Bölüm Full izle,Deli Divane 39. Bölüm Full Hd izle,Deli Divane 39. Bölüm Tek Parça izle,Deli Divane 39. Bölüm Tek Parça izle,Deli Divane 39. Bölüm izle ,Deli Divane 39. Bölüm izle

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7’den yeni bir dizi daha; deli Divane… Bollywood’un seçkin örneklerinden biri olan Bidaai adlı sıra 27 Temmuz çarşamba gününden itibaren çılgın Divane adı ile Kanal 7 ekranlarında olacak.
Hint sinemasının ünlü yıldızları Angad Hasija, Parul Chauhan ve Sara Khan’ın yer aldığı bu uzun soluklu dizide Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesi anlatılıyor.

deli Divane Dizisinin özeti HikayesiAilesini kaybettikten sonra Ragini’nin ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan Sadhna, Rajvansh ailesinin zihinsel engelli oğlu Alekh’e öğretmenlik yapmaktadır.

Alekh’in annesi Vasundhara, oğlunun durumunun günden güne iyiye gittiğini görünce Sadhna’ya olan güveni daha da artar ve ondan Alekh ile evlenmesini ister. Sadhna, Vasundhara’yı kırmamak için yaşadığı bütün karasızlıklara karşın bu evliliğe razı olur.

28 temmuz çılgın Divane 2. Bölüm Fragmanı özeti

çılgın Divane 2. Bölümün Fragmanı

deli Divane (Bidaai) Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kanal 7 çılgın Divane dizi Müzikleri istek


deli Divane parul raginiHüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü deli Divane (Bidaai) 27 Temmuz çarşamba gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.10’da yeni bölümleriyle Kanal 7 de..

Labels:



2 Responses to "Deli Divane 39. Bölüm Full Tek Parça izle 03-09-2016"

  1. Deli divane dizisi güzel tavsiye ederim boş zamanınız varsa izleyin bence

  2. Unknown says:

    Makaleler biraz saçma gelmedi mi sizede

Leave A Comment:

İzleyiciler

Blogger tarafından desteklenmektedir.