Son Bölüm






Deli Divane 52. Bölüm Tek Parça HD izle 16-09-2016


Deli Divane son internete en fazla paylaşılan diziler içerisinde gelmesi nedeniyle Deli Divane televizyon dizisini sizler için bir hayli inceledik. Deli Divane 52. bölümüyle 16-09-2016 te hayranlarını ekran karşısına kitleyecek sürekli olan bu. Arama sitelerinde genelde girilen aramalar şu şekilde olmaktadır Deli Divane 52. bölüm bedava Deli Divane dizisinde yeni bölüm oldukça güzel olacak.

son bölüm fragmanı bir hayli kaliteli belli ediyor kendini Deli Divane geçen bölümüyle bir hayli ses getirdi. Takipçisi her daim yükselen yerli dizi Deli Divane 52. bölümü ile 16-09-2016 akşamı yeni seyircilerine merhaba diyecek. bölüm ile ilgili yorumda bulunabilirsiniz.
Deli Divane 52. Bölüm Donmadan izle 16-09-2016,Deli Divane 52. Bölüm Hemen izle,Deli Divane 52. Bölüm Takılmadan seyret,Deli Divane son bolum izle,Deli Divane 52. Bölüm Tek Parça izle,Deli Divane 52. Bölüm Hemen izle,Deli Divane 52. Bölüm Full Tek Parça izle,Deli Divane 52. Bölüm Hemen izle,Deli Divane 52. Bölüm izle ,Deli Divane 52. Bölüm

Konusu : hakkında bilgilendirme: Deli Divane dizisi 1. bölüm fragmanı izle (Yeni Dizi) Deli Divane Dizisinin Konusu Özeti HikayesiHint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7’den yeni bir dizi daha; Deli Divane… Bollywood’un seçkin örneklerinden biri olan Bidaai adlı dizi 27 Temmuz Çarşamba gününden itibaren Deli Divane adı ile Kanal 7 ekranlarında olacak. Hint sinemasının ünlü yıldızları Angad Hasija, Parul Chauhan ve Sara Khan’ın yer aldığı bu uzun soluklu dizide Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesi anlatılıyor. Deli Divane Dizisinin Özeti HikayesiAilesini kaybettikten sonra Ragini’nin ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan Sadhna, Rajvansh ailesinin zihinsel engelli oğlu Alekh’e öğretmenlik yapmaktadır. Alekh’in annesi Vasundhara, oğlunun durumunun günden güne iyiye gittiğini görünce Sadhna’ya olan güveni daha da artar ve ondan Alekh ile evlenmesini ister. Sadhna, Vasundhara’yı kırmamak için yaşadığı tüm karasızlıklara rağmen bu evliliğe razı olur. 28 temmuz Deli Divane 2. Bölüm Fragmanı özeti Deli Divane 2. Bölümün Fragmanı Deli Divane (Bidaai) Dizisi Oyuncu Kadrosu Kanal 7 Deli Divane Dizi Müzikleri istek Deli Divane parul raginiHüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü Deli Divane (Bidaai) 27 Temmuz Çarşamba gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.10’da yeni bölümleriyle Kanal 7 de..

Labels:



3 Responses to "Deli Divane 52. Bölüm Tek Parça HD izle 16-09-2016"

  1. Türkçe Dublaj Olsa Daha iyi olurdu

  2. Bi Tv says:

    dizi yayınlandıktan sonra deli divane 52 bölüm eklenecek türkçe dublaj iyi seyirler

  3. Unknown says:

    Sadhna, Vasundhara’yı kırmamak için yaşadığı tüm karasızlıklara rağmen bu evliliğe razı olur.

Leave A Comment:

İzleyiciler

Blogger tarafından desteklenmektedir.